💍 #BRIDALDIARIES: 3 – verde și floarea-soarelui

Dacă nu insistați atât să mai scriu, și dacă nu puneați atâtea întrebări… probabil că și uitam. Dar iată-mă, am revenit în viața voastră cu încă o pagină din jurnalul meu.

Am primit fotografia asta acum ceva vreme de la ‘nașa’ (pot să-ți spun așa, Andra?) și râdeam cu lacrimi vorbind cu ea despre ce poate exprima. ‘În ce […] m-am băgat?’ a fost primul lucru care ne-a venit în minte, mai ales situația, postura în care mă aflu. Și când colo, e doar o fotografie nevinovată în care Bogdan mă scosese la un dans, probabil ceva Ovidiu Komornik – ‘Ești mireasa vieții mele’, sau ce […] se mai dansează pe la nunți. Dar în colțul gurii zâmbesc șiret… Oare îi pregătesc ceva? Oare să aibă încredere că nu i-am strecurat ceva în snițelele pe care i le pregătesc ocazional?

Și iarăși râd că-mi amintesc cât de stresat era omul ăsta. Se temea să mă ceară de nevastă gândindu-se că poate am un plan malefic bine pus la punct, mânată de setea de răzbunare, așa… pentru țeapa sau țepele pe care mi le-a tras în trecut. Se gândea că o să spun ‘nu’, că am stat acești ani alături de el jucând teatru, pregătindu-mă intens să-l țepuiesc. Chiar îmi spunea că ar fi fost dureros să-i fac o asemenea figură, dar în același timp…

În cazul meu, atunci, eu nu-l cerusem de bărbat. Îl cerusem de iubit și mi-a promis cu ochii umezi că vom fi împreună ‘într-un final’, ceea ce s-a și întâmplat, dar asta după ce m-am lepădat de el că era confuz și nu știa ce vrea de fapt, după ce l-am așteptat o vară-ntreagă să se hotărască naibii odată! După ce am mers cu trenul de la Piatra-Neamț la București 6 ore jumătate doar ca să-l văd, iar când m-am întors acasă cu gândul să-mi fac bagajul să mă mut la el… Țeapă!

Dar nu-i nimic. Atunci l-am înscris la ‘Românii au talent’ și la ‘Mireasă pentru fiul meu’. Mă gândeam, ‘e un bun comediant și farseour și-a glumit bine când mi-a spus că mă iubește. De ce să nu-i ofer șansa să-i facă și pe alții să râdă cu glumele lui?!’. Iar la cealaltă emisiune l-am înscris ca să-l ajut… Dacă m-a pierdut pe mine, hai să-i ofer șansa să-și întâlnească sufletul pereche!

Mai ții minte, Bogdan, când ți-am spus prima dată că te iubesc și apoi mi-ai dat replica ‘îmi pare rău, dar eu nu pot să-ți răspund la fel’? Cum să nu fie omul stresat să mă ceară de nevastă cu asemenea cazier? E bine că a realizat într-un final că mă iubește când m-a văzut toată plouată în Gara de Nord, după acea călătorie de 6 ore jumătate, vai de steaua mea! Boss, de ce n-ai realizat și tu că mă iubești când eram eventual la piscină, în costum de baie, aranjată, dichisită? Atunci ți-ai găsit să realizezi că mă iubești?!

Mi-ar fi părut rău să nu includ și aceste amintiri în jurnalul meu. Iată-mă astăzi, după mai bine de 3 ani de la întâmplările descrise râzând cu poftă, scriind în jurnal în calitate de logodnica omului. Aș minți să zic că printre râsete nu l-aș mai strânge de […] gât! pentru că a fost atât de orb să vadă ce făptură minunată i-a oferit Dumnezeu…

Glumesc și eu… nici eu nu sunt și n-am fost ușă de biserică. Dar pentru asta există șlapi Havaianas. Asta e inside joke pentru noi doi.

Băi, v-am zis că a născut Chloe? Fetița mea frumoasă… e mămică!
Și a fost și ziua mea…
Și v-am mai zis că am fost la Milano…?

Am să închei postarea tot într-o notă comică, cu ceva ce a pus Migeea, colega mea, pe pagina ei de Facebook. Asta m-a dus cu gândul la stresul lui Bogdan dinaintea pasului cel mare. Și se potrivește, bineînțeles, cu meseria pe care o prestăm amândoi.

Iubi, nu e timpul pierdut! *evil laugh*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s