💍 #BRIDALDIARIES: 1

el: deci, vezi că îl bag în seif, să nu cumva să te uiți la el!
eu: da, frate, nu mă uit… trebuie să fie surpriză.
el: mai bine schimb codul, sigur o să te uiți când o să rămâi singură acasă, nesimțito!
eu: *zâmbesc malefic în pijamale, cu o tentativă de coc în vârful capului*
el: *îl bagă în seif, îmbrăcat tot în pijamale* 
eu: *poker face*
el: ce să fac? să ți-l dau acum?
eu: nu știu! faci cum vrei tu!
el: hai că ți-l dau acum!
eu: *’ăsta face mișto de mine’*
el: *scoate cutia*
eu: *cu un nod în gât, ‘aha! vezi să nu!’*
el: *se pune în genunchi și deschide cutia*
eu: *’bă, ești prost?!’*

Untitled-2

De aici, știe toată lumea ce a urmat. I-am zis NU, mi-am făcut bagajul, am urcat în avion și am plecat spre Zimbabwe ca să încep o nouă viață, la o stână de capre. Măcar aici sunt miliardară în dolari.
Glumesc, evident, căci în fix 365 de zile mă pregătesc să devin o doamnă, oficial, în direct și în reluare. Am decis să îmi țin un jurnal în care să vă împărtășesc, cu multă sinceritate, trăirile mele de viitoare doamnă.

IMG_6378

Această logodnă n-a schimbat nimic în relația noastră, iar aceeași concluzie o vom avea cel mai probabil și după semnarea actelor. Asta a fost tot?, ne-am întrebat după săvârșirea faptei, de parcă așteptam să vină un spiriduș care să arunce confetti peste noi. Nu ne iubim/respectăm mai mult decât o făceam înainte. În aproape 3 ani de concubinaj, credem că le-am văzut pe toate, cu bune și cu rele. Iar concubinajul ăsta, îl recomand cu multă căldură tuturor tinerilor care au impresia că și-au găsit jumătatea. Vreo 2 ani înainte de nunta propriu-zisă, n-ai cum să te (mai) ascunzi. Așa afli și dacă îți făcea clătite pentru impresie, când mai venea pe la tine, sau femeia chiar este o gospodină desăvârșită. Dezbrăcarea trupului este incomparabilă cu dezbrăcarea sufletului, minții…

Și totuși… parcă mi-e și mai drag de el acum când îl privesc și mă gândesc: Doamne, ce bine că ești tu! dar mai ales, când o privesc pe mama soacră… căci altele au fost binecuvântate cu soacre nașpa, care te pun să sortezi bob cu bob lintea de cenușă ca în Cenușăreasa.

Mare mi-a fost uimirea de mafia asta a nunților! Cum, dar, cum să fie o formație rezervată până în 2020?! Cum să mai existe o singură dată disponibilă pentru rezervarea unui restaurant peste un an?! Într-o săptămână am dat mai multe telefoane decât toată viața mea la un loc și de fiecare dată închideam ochii strâns, făceam 3 cruci, sacrificam o virgină și îmi vindeam sufletul întunericului, în speranța că voi primi un răspuns pozitiv pentru rezervare.

Din punctul meu de vedere (până acum), NU este greu să-ți planifici nunta câtă vreme există internetul și inepuizabilele sale resurse și câtă vreme ai tot timpul necesar pentru a face acest lucru cu cap. Da, vă pot recomanda o agendă care să vă ajute să fiți mai organizate.

agenda-de-nunta_plan-and-have-fun_pentru-mirese_mireasa_agenda-mirese_11

Da, am probat o singură rochie, pentru prima dată în viața mea, pentru a-mi întări convingerile că ACEL tip de rochie mi se potrivește. Instinctul nu m-a înșelat. Am luat-o doar pe vară-mea de 14 ani cu mine și m-am dus în showroom. Am avut un nod în gât și simțeam deja că am emoții. Dar, arătam al naibii de bine!

Untitled-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s